Ali Edizer: Kapalı olması gereken bizimle mezara gider

Medeni Kanun'un kaldırılması için kampanya yapan ve sosyal medya paylaşımları yüzünden sözleşmesi feshedilip doktorluk görevinden el çektirilen Ali Edizer hukuk mücadelesi başlatacağını söyledi. Ali Edizer, "Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyadaki paylaşımları sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başhekim yardımcılığı sözleşmesi feshedilen ve görevinden alınan Ali Edizer'in kadrosu, Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle, Güdül Devlet Hastanesine gönderildi.

Edizer'in, soruşturmanın selameti açısından Bakan Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de el çektirildiği öğrenildi.

Menzil tarikatına bağlı olan ve Medeni Kanun'un kaldırılması yönünde paylaşımlar yapan Ali Edizer, bu gelişme üzerine sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yaptı.

Edizer şu ifadeleri kullandı:

"Susmamı, bir kenara çekilmemi tavsiye eden iyi niyetli kardeşlerime teşekkür ederim. Amma: İki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim. Hukuk dairesinde sonuna kadar mücadele edeceğim. Her şey sadece Allah'ın (cc) dilemesiyle olur…"

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın özel kalem müdürü olarak da görev yapan Ali Edizer ikinci yaptığı paylaşımda ise “Açığa alınmak derken?' Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi” dedi. (HABER MERKEZİ)