Ali Daei'den Cristiano Ronaldo'ya tebrik

İranlı eski futbolcu Ali Daei, milli takımda en çok gol atan oyuncu rekorunu egale eden Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'yu tebrik etti. Ronaldo Daie'ye teşekkür etti ve 'idol' olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dün attığı gollerle futbol tarihinde milli formayla en çok gol atan oyuncu rekoruna ortak olan Portekizli Cristiano Ronaldo'ya bir tebrik de rekoruna ortak olduğu İranlı eski futbolcu Ali Daei'den geldi. Daei, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Portekiz formasıyla 109 gole ulaşan Ronaldo'nun kendisini yakaladığını belirtti ve "Uluslararası rekoru kırmanın bir gol uzağında olan Cristiano'yu tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rekorun Ronaldo'nun ait olmasından onur duyacağını belirten Daei, Ronaldo'yu "futbolun büyük şampiyonu" ve "hümanist" olarak niteledi. Cristiano Ronaldo da 52 yaşındaki Daei'nin paylaşımını yanıtladı ve "Gerçek şampiyonlar sonsuza dek şampiyon kalır. Senin gibi büyük bir idolden böyle güzel sözler duyduğum için oldukça gururluyum" yorumunu yaptı.

36 yaşındaki Ronaldo, Euro 2020'de dünkü Fransa maçında Portekiz formasıyla 109. golünü atmış ve Ali Daei'nin rekorunu egale etmişti.

Ronaldo rekora 178 maçta ulaştı. Daei 149 maçta 109 gole ulaşma becerisi göstermişti. (HABER MERKEZİ)