Ali Atay'dan Hazal Kaya'nın hastalığına yorum: Nihal gerçekmiş

Ali Atay, Hazal Kaya'nın bayılma hastalığına sahip olduğunu söyledi. Kaya da, Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı karaktere vurgu yaparak, "Nihal'in laneti geldi, bayılma hastası oldum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hazal Kaya ve Ali Atay, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Ali Atay programda Hazal Kaya'nın birçok hastalığı olduğunu ve bunlardan birinin de bayılma hastalığı olduğunu açıkladı.

Hazal Kaya da, geçen yıl Galatasaray'da oynayan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis'le aynı hastalığa sahip olduğunu belirterek, yüksek bir binaya baktığı zaman bayıldığını anlattı. Kaya, hastalığını test etmek için Nişantaşı'nda altı katlı bir binanın tepesine baktığını ve yaptığında bayıldığını söyledi. 

'BAYILMA HASTASI OLDUM'

Atay, eşi Kaya'nın 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı Nihal karakterine gönderme yaparak, "Nihal gerçekmiş" dedi. Bunun üzerine Kaya da "Nihal'in laneti geldi, bayılma hastası oldum" ifadelerini kullandı.

'ALİ, NİHAL'E BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRDİ'

Ali Atay, eşi Hazal Kaya'nın en beğendiği işinin 'Aşk-ı Memnu' olduğunu söyledi.

Kaya'nın hayat verdiği Nihal karakteriyle empati kurduğunu ifade eden Ali Atay, dizide en üzüldüğü karakterin de Nihal olduğunu söyledi. Hazal Kaya da "Ali, Nihal'e bakış açımı değiştirdi" dedi.

Hazal Kaya ile Ali Atay, 2019'da evlendi. Çift, evliliklerinin ilk yılında oğulları Fikret Ali'yi, geçtiğimiz yıl Şubat ayında ise kızları Leyla Süreyya'yı kucaklarına aldı.

(HABER MERKEZİ)