Aktör Tom Sizemore'un menajeri: Umutlarımız tükendi

Beyin anevrizması geçiren Tom Sizemore'un menajeri, aktörün kurtulması için umutlarının tükendiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Geçen hafta geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Tom Sizemore’un yakınları, aktörün kurtulması içim umutların tükendiğini söyledi.

Sizemore’un temsilcisi Charles Lago, şöyle konuştu:

“Doktorlar ailesini umut kalmadığını yönünde bilgilendirdi ve hayatına son verme kararı almayı önerdi. Şu an aile bu konuda bir karar verme aşamasında.”

Beyin anevrizması geçirdiği sırada Los Angeles'taki dairesinde bulunan 61 yaşındaki aktörün, 10 gündür komada olduğu öğrenildi.

"Black Hawk Down" (Kara Şahin Düştü), "Born on the Fourth of July" (Doğum Günü Dört Temmuz), "Natural Born Killers" (Katil Doğanlar) ve "Saving Private Ryan" (Er Ryan'ı Kurtarmak) gibi filmleriyle tanınan Sizemore, hastalandığı sırada "Impuratus" adlı filmde oynamaya hazırlanıyordu. Oyuncu, söz konusu yapımda bir dedektifi canlandıracaktı.

BEYİN ANEVRİZMASI NEDİR?

Beyin anevrizması, beyinde zayıflayan bir kan damarının şişkinleşmesi ve balonlaşmasıdır. Bu anevrizma türü serebral anevrizma olarak da adlandırılır. Beyin anevrizması çoğunlukla bir dal üzerindeki yuvarlak bir meyveyi andırır. Beyinde meydana gelene anevrizma, kan damarının yırtılarak beyin kanamasına neden olabilir. Bu kanama bazı durumlarda felce de yol açar. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)