Akşener'e sorunlarını anlatan genç: Bıçağı size 8 santim saplayanın 3 santim geri çekmesi lütuf değil

İYİ Parti lideri Akşener'le sohbet eden bir genç, "Benzine 2 lira indirim gelmiş, dolar 1 lira düşmüş; alkış, kıyamet. Bıçağı size 8 santim saplayanın 3 santim geri çekmesi lütuf değildir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlerle bir araya geldiği etkinlikler devam ediyor. Akşener, Ankara’da çekilen “Gençler İçin Gençlerle Beraber” programının dokuzuncu bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Akşener’in, “Umutla ilgili, nefes almak ile ilgili sorunlar var. Ne olmalı ki bu ülkede yarına neşeyle, umutla, endişesiz bakabilmelisiniz” sözlerine yanıt veren bir genç, "Mutluluk zaten hiç yok. Böyle bir gün dolu dolu yaşadığımı falan hiç hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı. Başka bir genç kadın da "24 saat mutlu olduğum bir günü hatırlamıyorum" dedi.  

Bir genç, “Hiçbir yönden hak tanınmayan bir ülkede hala mücadele etmeye çalışıyoruz, hala ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz. Ama saçımıza, başımıza, üstümüze, kolumuza ne taktığımıza bakıyorlar” şeklinde konuştu.

İş görüşmesinde yaşadıklarını anlatan bir genç, "Bana mülakatta mesleğime dair, aldığım eğitime dair ya da kullandığım programa dair hiçbir soru sorulmadı" dedi. Akşener "Ne soruldu" sorusunu yönelttiği genç, "Bizim şirketten kimi tanıyorsun" diye sorulduğunu aktardı.   

Bir genç kadın, "5 yıl sonra belki şansım yaver giderse asgari ücretle mesleğimi yapabiliyor olabilirim" derken, başka bir genç "Afette evi yanmış insanlara çay atan insan bunu bilmez ki. Benzine 2 lira indirim gelmiş, dolar 1 lira düşmüş; alkış, kıyamet... Bıçağı size 8 santim saplayanın 3 santim geri çekmesi lütuf değildir ve tebriği, teşekkürü hak etmez" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)