Akşener'den yeni seçim videosu: Vicdansızlık ve vasatlık hüküm sürüyor

Meral Akşener, yeni seçim videosunu; “Beceriksizliğin, vicdansızlığın ve vasatlığın hüküm sürdüğü bu liyakatsiz yönetim anlayışını; milletimizle birlikte sandıkta değiştireceğiz!” notuyla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, seçimler için partisinin başlattığı ve "Liyakat" vurgusu işlenen iletişim kampanyasının yeni videosunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Akşener, paylaşımına şu notu düştü:

“Beceriksizliğin, vicdansızlığın ve vasatlığın hüküm sürdüğü bu liyakatsiz yönetim anlayışını; milletimizle birlikte sandıkta değiştireceğiz! Çünkü devlete liyakat yakışır!”

Lider iletişim kampanyasının yeni videosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Burada liyakat esastır, bütün prensiplerin üstünde bu prensip vardır” sözleriyle başlıyor.

Videoda Meral Akşener’in liyakate ilişkin şu sözleri yer aldı:

'ARTIK VAKİT İYİLERİN VAKTİDİR. ARTIK VAKİT İKTİDAR VAKTİDİR'

“Türkiye ekonominin e’sinden bile anlamayan bu beceriksizlikten, bu vasatlıktan kurtarmak için biz hazırız. Liyakatli kadrolarımızla hazırız. Büyüme rekorlarını kıra kıra, daha önce hiçbir iktidarın erişemediği bir hızla Türkiye'yi kalkındırmaya hazırız. Kadrolarımızla İYİ Parti bugün burada dimdik ayakta. Milletimizle yan yana, omuz omuza, sırtımızda Atamızın mirası önümüzde güçlü zengin ve mutlu bir Türkiye hedefimizle işte bugün buradayız. Artık vakit iyilerin vaktidir. Artık vakit iktidar vaktidir.”

Videonun sonunda ise İYİ Parti’nin bugüne kadar hazırlamış olduğu projeler, çözüm önerileri ve yol haritalarına yer verildi. (HABER MERKEZİ)