Akşener'den Erdoğan'a yanıt: İşte bu yüzden istiyoruz

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Rize'de kendisine yönelik saldırı girişimini savunan ve 'Bunlar daha iyi günleriniz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rize'de saldırı girişimine uğrayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı grup konuşmasında saldırganlara destek veren ve kendisi için 'Gelin hanım' ifadesini kullanan  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. Twitter hesabından Erdoğan'ın "Gelin hanıma Rize'de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler. Bunlar iyi günler" sözlerini paylaşan Meral Akşener "İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz" mesajını attı.

İKİNCİ MESAJ: BANA TÜRKİYE'NİN HİÇBİR YERİNDE ZARAR GELMEZ

Akşener daha sonra Erdoğan'ın Twitter hesabını da etiketleyerek bir mesaj daha paylaştı. Meral Akşener bu paylaşımında da "Sayın @RTErdogan ve arkadaşları zor günler geçiriyor. Benim üzerimden sorulardan kaçıyor, iddiaları sektiriyorlar ama... Rizeli kardeşlerimi zan altında bırakmalarına asla izin vermem. Hiç merak etmeyin, bana Türkiye’nin hiçbir yerinde zarar gelmez" diye yazdı ve bugünkü grup toplantısının videosunu yayınladı. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti lideri Meral Akşener için şu ifadeleri kullandı: “Gelin hanım beni Netanyahu’nun yanına koyuyor onun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…” (HABER MERKEZİ)