Akşener'den Erdoğan'a: Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, kendisine "Zavallı" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap verdi: "Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze'ye gidememektir."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini "Utanmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan siyasetçi..." sözleriyle hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Akşener, resmi Twitter hesabından Erdoğan'ın sözlerini şu notla paylaştı: "Sayın @RTErdogan, Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze'ye gidememektir. Zavallılık, İsrail'e esip gürleyip, Çin'e karşı boyun bükmektir. Zavallılık, siyonist madalyasını boynunda gururla taşımaktır. Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır."

Akşener, partisinin TBMM Grup toplantısında, "Erdoğan’ın İsrail versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve koltuğunu koruyabilmek için sivillerin ve çocukların hayatlarına kast etti" ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu sözlere karşılık "Utanmadan sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır. 40 yıllık siyasi hayatı bunlarla mücadele ede ede geçmiş olan bir Erdoğan’a sen bunu söyleyemezsin, bu senin ne haddinedir ne de sana böyle bir fırsatı kimse vermez" demişti. (HABER MERKEZİ)