Martı'nın kurucusu Öktem'ten Eyüp Aksu'ya: Sen kimsin de devletin bakanını oyla tehdit ediyorsun?

Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun bir etkinlikte yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaştı, sözlerine tepki gösterdi.

Oğuz Alper Öktem ve Eyüp Aksu
Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun bir etkinlikte yaptığı konuşmada sarf ettiği "Murat Kurum, İstanbul'un adayıymış, Adil Bey, İstanbul'un adayıymış, Tevfik Bey, İstanbul'un adayıymış. Üçüne de söyledim; bizim esnafımız dedim bu firmanın sahadan çekilmeden, aplikasyonu kapanmadan size oy vermez dedim. Toprağa öbürünü gömdüğümüz gibi, onu da gömeceğiz inşallah" sözlerine tepki gösterdi. 

Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) İstanbul'daki taksi sayısının artırılması konusunda İBB yönetimiyle sık sık karşı karşıya gelen İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, bir etkinlikte yaptığı konuşmada AK Partili belediye başkan aday adaylarıyla Martı pazarlığı yaptığını öne sürdü.

'ONU DA GÖMECEĞİZ İNŞALLAH'

Aksu'nun etkinlikte özetle şunları söylüyor: 

Mart ayında seçim var. Bir oyun çok önemi var. İstanbul'daki seçim kolay bir seçim değil. Seçimler gelince siyasetçiler sürekli seçimi kazanmak için bir şeyler vadederler ya hani, bunu muhakkak kullanalım. Murat Kurum, İstanbul’un adayıymış, Adil Bey, İstanbul’un adayıymış, Tevfik Bey, İstanbul’un adayıymış. Üçüne de söyledim; bizim esnafımız dedim bu firmanın sahadan çekilmeden, aplikasyonu kapanmadan size oy vermez dedim. Korkmayın bir şey olmaz. Kimse size bir şey söylemez. Mahallemize gelen AK Partili kim olursa olsun, kesinlikle bu firma kapanmadan kusura bakmayın. Onu da gömeceğiz. Toprağa öbürünü gömdüğümüz gibi, onu da gömeceğiz inşallah.”

'AK PARTİ'NİN İSTANBUL ADAYINA SEN Mİ KARAR VERİYORSUN?'

Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, Eyüp Aksu'nun sözlerine yönelik bir açıklama yaptı. 

Öktem, Aksu'nun ses kaydını dinlettiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, çıkmış bizim hakkımızda ve AK Parti'nin İstanbul adayı hakkında birtakım açıklamalar yapmış. Sevgili yurttaşlarımızdan, öncelikle bu açıklamaları duymalarını istiyorum.

Bizi gömecekmiş. Bir, sen kimsin de devletin bakanını oyla tehdit ediyorsun? İki, sen sayın Cumhurbaşkanı mısın AK Parti'nin İstanbul adayına karar veriyorsun, açıklama yapıyorsun? Üç, senin oyun falan yok sen de bunu biliyorsun. İstanbul'da 19 bin taksi plakası var, senin gibi 3 bin tane simsarın elinde toplanmış bunlar, şoförlerin tamamı kiracı, onlar da zaten sizden nefret ediyor. Kendin de söylüyorsun bunu zaten. Beni kast ederek, 'O çağırdığında 40 bin kişi geldi, biz Çağlayan Adliyesi'nin önüne 52 kişi zor toplayabildik' diyorsun." 

'BU SALDIRILAR VE TEHDİTLER BİZİ YILDIRAMAZ'

Öktem sözlerini "Almışsın eline mikrofonu konuşma yapıyorsun. Kaydettirip internetten Martı TAG'ı bitireceğiz diye yayınlıyorsun. Martı TAG bugün 80 bin sürücüsüyle İstanbulluya hizmet veriyor, 1,7 milyon İstanbullu kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor. Martı dediğin şirket Türk bayrağını New York Borsası'nda dalgalandırdı, bu ülkeye yurt dışından 200 milyon dolara yakın yatırım getirdi. Biz senin her türlü saldırına rağmen hizmet vermeye sonuna kadar devam edeceğiz" diyerek sonlandırdı. (HABER MERKEZİ)