AK Parti'nin 100 günlük İstanbul planı

AK Parti İstanbul'da bakanların da aktif katılımıyla 100 günlük seçim çalışma başlatacak. Çalışmanın sonunda İstanbul'da uygulanacak stratejilerin yol haritası çıkarılacak.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR -AK Parti yönetimi tarafından yaz dönemi boyunca İstanbul için özel bir program başlatılıyor. İstanbul milletvekilleri, bakanlar, il-ilçe yöneticilerinin katılacağı programlar ‘Yüz yüze 100 gün’ sloganıyla, semtlerde düzenlenecek etkinlikler şeklinde olacak.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre,  AK Parti kurmayları İstanbul’da yapacakları çalışmaları şöyle anlattı: 

"Yaz boyunca İstanbul’da yapacağımız çalışmalar ev sohbetlerinin geniş katılımlı hâli gibi olacak. Vatandaşlarla buluşacak ve yüz yüze sohbet edeceğiz. Bu sohbetler için her milletvekili kendi sorumlu olduğu seçim çevresinde çalışacak. Belediye başkanlarımız, teşkilat yöneticilerimiz olacak. Bizden beklentilerini soracağız, sorunlarına çözüm arayacağız. Anlık çözüm gerektiren problemleri hemen halledeceğiz. Her gün İstanbul’un belli noktasında toplantılar olacak. 100 günün sonunda da bütün çalışmaları kapsayan bir rapor hazırlanacak. Cumhurbaşkanı’na ve parti yönetimine sunulacak. Bir anlamda İstanbul’un nabzını tutacağız. 2023 seçimleri için İstanbul’da uygulanacak stratejilerin yol haritası ortaya çıkarılacak."