AK Partili Yavuz: Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızda tutmak en büyük iştir. Oylarımızla Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Ağrı'da partisinin 'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada "Hayatımın sonuna kadar bir statü ve makam beklemeden bu davanın neferi olmaya devam edeceğim" diyen Yavuz, şunları söyledi: "Milletin rotası benim rotamdır diyen, prangaları bir bir söken, zincirleri kopartan Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızda tutmak en büyük iştir. Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenilmiş çaresizliği reddeden o özgüveni bize kazandırmış olması bu ülkeye en büyük katkısıdır. Bu ülke için Sayın Cumhurbaşkanımız ne yaptı diye sorduklarında buradan İstanbul’a köprü olacak kadar şey yaptı diyebiliriz. İdam sehpasına gitmeyi göze alacak bir liderimiz olmasaydı şu anda gündem yine irtica kavramlarıyla dolup taşacaktı."

'HANELERİMİZE SEVAP YAZILMAYA DEVAM EDİYOR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı en önemli şeyin özgüven olduğunu savunan Yavuz şöyle devam etti: "20 yıl Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmak ve onun yaptıkları sebebiyle sevap hanemize bir şeylerin yazılıyor olması çok büyük bir şey. Bu, liderimizi siz ve biz oylarımızla orada tutmasaydık olmazdı. Biz de oylarımız ile Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor.

'50+1'DEN VAZGEÇMEYİZ'

Birileri bize diyor ki 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, sizin aleyhinize olmadı mı? Siz 2020 yılında yüzde 34 ile iktidara gelirken şimdi yüzde 50+1 olmadan yürütme alınamıyor, siz kendi kendinize etmişsiniz. 

Anlamıyorlar. Cumhurbaşkanımız diyor ki 'Yeter ki memleketin hayrına olsun, bizim aleyhimize de olabilir'. İşte böyle dediğimiz için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi var. Bu milletin hayrınadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi demek krizin, kaosun ve kargaşanın olmadığı ya da parlamenter sisteme oranla daha az olduğu sistem demektir. Dolayısıyla 50+1'den taviz vermeyeceğiz çünkü bu velev ki AK Parti'nin aleyhine olsun, Türkiye'nin lehine olduğu için böyle düşünüyoruz. Türkiye'nin lehine olan da Allah'ın izniyle AK Parti'nin aleyhine olmaz. AK Parti ve Türkiye'nin kaderi artık adeta bir olmuştur ve iç içe geçmiştir." (HABER MERKEZİ)