AK Partili vekilden komünistlere hakaret: Namus anlayışları yoktur

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, TKP'yi hedef alırken komünistlere hakaret etti: "Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur, aile namus anlayışı olmaz."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ekonomik kriz nedeniyle yaptığı "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil. Biberi bir kilo alacağımıza 3 tane alalım" tavsiyesiyle tepki çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ bu kez de komünistlere hakaret etti.

Kanal Fırat'ta "Gündeme Dair" adlı programa konuk olan Demirbağ, Millet İttifakı içinde yer almayan  Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) Millet İttifakı'nın ortaklarından olduğunu öne sürerek "Bir de Komünist Partisi var. Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur, aile namus anlayışı olmaz" diye konuştu.

Demirbağ konuşmasının devamında LGBTİ'leri de hedef gösterdi: 

“Bir de LGBT var LGBT'nin ne olduğu da malum. Millet İttifakı bu onun için bunları topyekûn ahlak eğitiminden geçirmek lazım. Şimdi Millet İttifakının paydaşlarına bakalım, biri kim CHP-Kılıçdaroğlu. Lider partiler liderlerle anılır bilinir, partiye bakmaz insanımız lidere bakar. Daha öncesinde de biliyorsunuz Cumhurbaşkanımıza bir konuda cevap verirken dinleyenlerin affına sığınıyorum orada diyor ki ‘Bunu bana diyenin an an an' diyor duruyor, mecliste konuşma yaparken bir el hareketi yapıyor o el hareketini sosyal medyada iki yaşındaki çocuklara uyarladılar. Meral Akşener grup toplantısında meclis çatısı altında bir kadın lider olarak savunmak amacıyla dinleyenlerin affına sığınıyorum ‘Yavşaklar' dedi. Bu da İYİ Parti." (HABER MERKEZİ)