AK Partili vekil gazeteciyi azarladı: ‘Soru sorma bana’

Nazilli'de yapılan projelere karşı çıktığı iddia edilen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, konuyla ilgili soru soran gazeteciyi azarlayarak, "Bir şey sorma. Seninle ne alakası var" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin İYİ Parti’den AK Parti'ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı ziyareti sırasında AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, bir gazetecinin soru sormasına tepki gösterdi.

Sözcü’den Latif Sansür’ün haberine göre; Erim, Nazilli'ye yapılacak projelere karşı çıktığı ve gereksiz olduğunu söylediği için Haseki ve diğer Aydın milletvekillerini kızdırdı. Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından "İt ürür, kervan yürür" paylaşımı yapan Erim'e gazeteciler konuyla ilgili soru sormak istedi.

Erim; soru sormaya çalışan Nazilli Manşet Gazetesi muhabirine, “Bir şey sorma bana, bir şey sorma” diye yanıt verdi. Erim, “Projelere neden karşı çıktınız” sorusu üzerine de “Ben hiçbir projeye karşı çıkmadım, bilip bilmeden konuşma” dedi. Yaptığı paylaşım da sorulan Erim, “Seninle ne alakası var, niye alınıyorsun üzerine. Yarası olan gocunur” yanıtını verdi.