AK Partili üye dönemleri karıştırdı, CHP'li başkan video hazırladı

Bolu'da AK Partili Balaban, CHP'li belediyeyi eleştirmek için yaptığı konuşmada yanlışlıkla AK Parti döneminin rakamlarını telaffuz etti. Belediye Başkanı Tanju Özcan, o anların videosunu paylaştı.

Bolu Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bolu Belediye Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban, 2020 yılı faaliyetleri üzerinden Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ı eleştirmek istedi, ancak yanlışlıkla AK Parti'nin görevde olduğu 2019 rakamlarını telaffuz etti. Tanju Özcan da toplantının videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak Balaban'ı tiye aldı.

Bolu Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 2. Birleşimi toplantısında AK Partili Balaban’ın, Tanju Özcan’ı eleştirmek isterken pot kırdığı ortaya çıktı. Balaban, 2020 yılı verileri diyerek seçimin de yapıldığı 2019 yılına dair hedef ve gerçekleşme rakamlarını toplantıda açıkladı.

Bu durumu sosyal medya hesabından videolu mesajla paylaşan Tanju Özcan, "Muhalefet gibi muhalefet:)"  ifadesini kullandı. Paylaştığı videoya müzik ve grafikler de ekleyen Tanju Özcan, AKP’li Balaban’ın açıklamasını eleştirdi. Videoda, toplantı sırasında Özcan’ın “Yanlış” demesine rağmen Balaban’ın “Dersime çalışıp geldim” diyerek 2019 yılı verilerini okumaya devam ettiği görülüyor. (ANKA)