AK Partili Turan'dan 'Elektrik faturasını ödemeyeceğim' diyen Kılıçdaroğlu'na: Provokasyon peşinde

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, elektrik zamlarına tepki gösterip "Faturaları ödemeyeceğim' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Belli ki provokasyon peşinde.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan zamları geri çekinceye kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" sözlerine, AK Parti'den tepki geldi. 

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun çıkışının "provokasyon" olduğunu savundu. Turan Twitter'dan şu paylaşımı yaptı: "Zor bir süreçten geçiyoruz.Tüm dünyada enerji fiyatlarında bir artış var.Devletimiz bunu milletimize en asgari yansıtmak için adımlar atıyor Eleştiri/öneri baş tacı; ama siyasi sorumluluk makamındaki birinin dili/önerisi bu mu olmalı? Belli ki @kilicdarogluk provokasyon peşinde!"

CHP lideri, Twitter'dan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmişti: "Derhal ama derhal KDV’yi yüzde 1’e indir. Senden bir çözüm beklentimiz yok. Sen bizi dinle ve kanamayı durdur, gerisini zaten biz seçim sonrası çözeceğiz.

Ayrıca 31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını da geri al. Faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Bu zulümden vazgeç. Bırak insanlar rahat bir nefes alsın" demişti. (HABER MERKEZİ)