AK Partili Turan: 2023 Çanakkale köprüsünü yapanlar ile oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi

Bülent Turan: 2023 Çanakkale'ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'de partisinin düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.

Partililerle bayramlaşan Turan yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 13 milyon üyesi olduğunu belirtti.

'2023 KADER'

"Sosyolojiyi iyi okuyacağız. Her sene 1 milyon genç yeni seçmen oluyor. Gençlik kollarımıza onlara ulaşmayı bir görev bileceğiz. 2023 bir parti seçimi değil, 2023 bir kader seçimi. Çok önemli bir seçim. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olsun' diyenler ile her alanda büyükelçilerden izin alanların seçimi olacak" diyen Bülent Turan özetle şunları söyledi: 

'DANGALAKLARIN SEÇİMİ...'

"2023 'Demirtaş ile Kavala özgürlük adamı, bırakın bunları' diyenler ile 'sen değil buna mahkeme karar verecek' diyenlerin seçimi olacak. 2023 büyüyen Türkiye'de yatırımlarda, istihdamda, uluslararası ilişkilerde büyüyen Türkiye'de sadece eski sisteme dönelim, yine kavga edelim, sistem tartışması olsun diyenlerin seçimi olacak. 2023 Çanakkale'ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak. O yüzden memleketimize de Türkiye'mize de sahip çıkacağız. Bu ucuz siyasetçilere bu meydanı bırakmayacağız.

Köprü Çanakkale'de herkesin evinin, arsasının değeri artmadı mı? Kat kat arttı. Otelcinin, OSB'cinin, esnafın hepsinin kıymeti artmadı mı? İstanbul'a yaklaşmadık mı? Bir tane grup yazmasını bilmeyen dangalak 'gurp' yazmış. Cahil, acemi bir siyasetçi, Facebook hesabına 'Jülide İskenderoğlu ile Bülent Turan vapurla geçti' diye haber yapmış. Ama daha kötüsü onların zekası bu, onların beynini kuşa taksan kuş uçmayı unutur. Onu Fox TV gibi, Halk TV gibi sözüm ona tarafsız siteler 'Bülent Turan köprüden değil de vapurla geçti' demiş. Zavallılar. Biz konvoy halinde giderken köprüden geçtik Gelibolu'ya. Orada iftar yaptık, program yaptık. En son programımız da vapurun oradaki iskelede iftar programıydı. İskelede iftarı bitirdik keyifle vapura bindik. Çay içerek geldik." (HABER MERKEZİ)