AK Partili seçmenden Akşener'e: Sonuna kadar eleştir, bize yarıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile AK Partili seçmen arasında geçen bir diyalog gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un Çatalca ilçesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında AK Partili bir seçmen Akşener’e tepki gösterdi. Genel seçimler öncesinde Altılı Masa’dan ayrılma kararını doğru bulduğunu söyleyen seçmen, Akşener’e "Ben hayatta sola oy vermiş değilim. Eleştirdiğine üzülmüyorum. Sonuna kadar eleştir. Çünkü AK Parti’ye yarıyor, bize yarıyor” dedi.

Seçmen, Akşener’e şunları söyledi:

“Şu anda neden İmamoğlu’nu eleştiriyorsunuz? O zaman iyiydi de şimdi mi kötü” diye sordu. Akşener’in “Şimdi biz bir rekabet yapıyoruz” demesi üzerine yurttaş da “Masadan ayrıldığınızda çok güzel yaptınız. Neden tekrar masaya gittiniz? Ben hayatta sola oy vermiş değilim. Eleştirdiğine üzülmüyorum. Sonuna kadar eleştir. Çünkü AK Parti’ye yarıyor, bize yarıyor bu ama masaya neden geri gittiniz, ona üzüldüm" diye konuştu.

Akşener ise  ifadeler karşısında sessiz kaldı. “Seni üzdüğüm için özür dilerim” diyen Akşener, bölgeden uzaklaştı.

'LÜTFEN BU YOLDAN DÖNMEYİN'

Bu arada Akşener, İstanbul Eyüpsultan'da esnaf ziyaretinde de bulundu. İlk oyunu genel seçimlerde kullandığını söyleyen genç bir seçmen "Geçen seçim cumhurbaşkanlığı adaylığı mevzusundan dolayı size kızıp partinize oy vermemiştim ama hür ve müstakil çizginizden dolayı gururla söylüyorum bu seçimde size oy vereceğim. Lütfen bu yoldan dönmeyin. Çünkü iki yumruk arasında sıkışmış, alternatif arayan benim gibi çok genç var" dedi.

Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu için oy istedi.

 

(HABER MERKEZİ)

Etiketler Akşener Çatalca