AK Partili Özkan Başkanlık sistemini anlattı: Milyonlarca yılda oluşmuş doğal gazın keşfedilmesi...

AKP Grup Başkanvekili Özkan, 'Başkanlık sistemi sayesinde hızlı karar alındığını' anlattı: "Milyonlarca yılda oluşmuş doğal gazın bu dönem içerisinde keşfedilerek milletimizin hizmetine sunulması..."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM Genel Kurulu'nda, Başkanlık sistemi sayesinde hızlı karar alıp uygulayabildiklerini söyledi. Bunu anlatmak için bir dizi örnek veren Özkan, "Milyonlarca yılda oluşmuş doğal gazın yine bu dönem içerisinde keşfedilerek milletimizin hizmetine sunulması..." dedi.

Ardından söz alan CHP'li Engin Özkoç, Özkan'ın konuşması için, "TBMM Genel Kurulu'nda iktidar, ‘Doğal gazı biz keşfettik’ dedi. Nasıl doğal gazı keşfettiler, bilim dünyası bunu merak edebilir. Açıklarlarsa çok seviniriz" ifadelerini kullandı.

AK Partili Özkan ise konuşmasında bir hata yaptığını ve sadece bu hataya dikkat edildiğini belirterek, "Biraz önce verdiğiniz söz çerçevesinde hem küresel, hem de ulusal hedeflerimiz ve başarılarımızı paylaştım. Sayın Grup Başkanvekili, tüm anlattıklarımın içerisinde sadece bir tane sehven, hataen söylenmiş kelimeden bahsetti. Evet, tek hatam; oradaki ‘bulduğumuz doğal gaz’ yerine ‘keşfettiğimiz doğal gaz’ kelimesidir. Bu hatanın da düzeltilmesini ifade ediyor, Genel Kurula teşekkür ediyorum" diye konuştu. (ANKA)