AK Partili mahalle teşkilatı başkanı: Yardım verdik demeyin, bu iftirayı atmayın

AK Parti'nin Elbistan Yunus Emre Mahallesi teşkilatının başkanı Nevriye Çetinkaya, kente yardım gelmediğini söyledi ve "Yardım verdik demeyin, bu iftirayı atmayın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremden saatler sonra Elbistan'da da 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin üzerinden iki gün geçmesine rağmen Elbistanlılar yeterli yardım alamadıklarını belirtiyor. Evi yıkılan ve yardım bekleyenlerden biri de AK Parti'nin Sarayköy Yunus Emre Mahallesi teşkilatının başkanı Nevriye Çetinkaya.

Artı Gerçek'ten Seda Taşkın'ın haberine göre, iki gün boyunca hiç bir yetkilinin gelmediğini belirten Çetinkaya, kendilerine çadır ulaştırılmadığını söyledi. Yardım gönderildiği iddialarının doğru olmadığını belirten Çetinkaya, "Yardım verdik demeyin, bu iftirayı atmayın" diye konuştu.

'AFAD YETKİLİLERİNE 'ELBİSTAN'A GİTMEYİN' DENDİ'

AFAD yetkililerinin Elbistan'a ancak ikinci gün geldiğini söyleyen Çetinkaya bir de iddiada bulundu. Yeğeninin Kayseri'deki AFAD biriminin başkanı olduğunu belirten Çetinkaya, yeğeninin aktarımına göre Kayseri'deki AFAD ekiplerine , Elbistan'a gitmeyin talimatı verildiğini söyledi. Maraş'a gönderilen AFAD ekiplerinin Elbistan'a uğramadan Kayseri'ye gittiklerini, yeğeninin de Elbistan'a uğrayamadıklarını söylediğini kaydetti.

Etiketler maraş deprem ak parti