AK Partili Çamlı'dan CHP’lilere: Beygir torunları bunlar

'Yeliz' lakaplı AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldığı bir televizyon programında CHP'lilere "İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar" diyerek hakaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programının bu haftaki konuğu "Yeliz" lakaplı AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı oldu. Mücahit Enes Turbil ve Emre Özgül’ün sorularını yanıtlayan Çamlı, canlı yayında CHP’lilere hakaret etti. 

Çamlı'nın konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

“100 senedir diyorum, hâlâ ‘Yok’ diyorlar. Hâlâ daha iktidardalar. Yani iktidarda etkileri var. Bir fikirden, zihniyetten bahsediyoruz. 1950 yılına kadar CHP silahla yönetti bu ülkeyi. 1950’den sonra millet bir tokat vurdu bunlara. Kuruluştan belli o 50 yıl devletin içine onlar sızmış. Bütün bürokrasi onların elinde. Siyasette bir Cumhurbaşkanı var, bakanlar var, milletvekilleri var. Bu kötü gidişatta CHP’nin de parmağı var. Ne demek, kesin yahu! Sen bana desen ki ağabey ‘Ben, bu huyumu beğenmiyorum’ vallahi, billahi, tallahi o senin kendini beğenmediğin, kendi ne ait o huyunda bile CHP’nin parmağı var. Çünkü bunlar, milletin ahlakını bozdular. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar. Bunlar konuşulmuyor.” (HABER MERKEZİ)