AK Partili Çamlı: Rektörlüğü şimdilik düşünmüyorum

AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Twitter'dan yapılan espriyi ciddiye aldı: Şimdilik rektör olmayı düşünmüyorum.

Ahmet Hamdi Çamlı, 'Yeliz' sahte isimli sosyal medya hesabı kullandığının ortaya çıkmasının ardından muhalefet tarafından bu isimle anılmaya başlamıştı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Atanmış Rektör Melih Bulu'nun, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki görevinden AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla alınması gündem olurken, 'Türkiye Gerçekleri' adlı Twitter hesabı ile AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı arasındaki mesajlaşma dikkat çekti. Çamlı 'Boğaziçi'ne rektörlüğü' için adının geçtiği esprisi yapılan mesaja 'görevi şimdilik kabul edemeyeceğini' söyleyerek yanıt verdi. 

'Türkiye Gerçekleri' adlı hesap AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı’yı Twitter'dan etiketleyerek, "Sayın vekilim Bogaziçi rektörlüğü için isminizin geçtiğini duydum…Tebrik ediyorum @ahmethamdicamli" diye yazdı.

Paylaşımı alıntılayan Çamlı ise şu yanıtı verdi: "Böyle bir talebin farkındayım. Ama daha yoğun bir gayret gerektiren, zaman alıcı meşguliyetle hemhal olduğum için kabul edemeyeceğim (şimdilik)… Tabanın baskısı artarsa Red etmem de güçleşebilir((:" (HABER MERKEZİ)