AK Partili Bülent Turan'dan Arınç'a: En büyük hizmeti istifa

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bülent Arınç'ın istifasıyla ilgili şöyle dedi: "En büyük hizmetin istifa' haline gelmesi çok acı."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  AK Parti'den Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'ndan istifa eden Bülent Arınç'la ilgili ilk tepki Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. 

Bülent Turan Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Siyasi görevlerimizi bir gün devredeceğiz. Geride bırakacağımız hoş bir sada en büyük hayalimiz. Yaptığımız hizmetler kadar, davaya zarar veren, milletin vicdanını yaralayan, değerlerimize aykırı söylemler de akıllarda kalacak. 'En büyük hizmetin istifa' haline gelmesi çok acı!" 

Bülent Arınç'ın Ankara'yı 'parsel parsel FETÖ'ye satmakla' suçladığı eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Arınç'ın partiden de istifa etmesi gerektiği imasında bulundu: 

"Bülent Arınç sadece Yüksek İstişare Kurulu'ndan istifa etmiş. Ama bence yetmez. Yeter mi Tweet alemi? Kanaatinizi yazın ki ne düşünüyorsunuz Bülent de öğrensin." 

MHP İstanbul Milletvekili Feti Yıldız ise şu mesajı paylaştı: 

"Bülent Arınç YİK üyeliğinden ayrılmış yani istifasını vermiş. TV'de yaptığı açıklamadan sonra sütre gerisinden çık, cüppeni giy, yerini al hayranlık duyduğun bu kişileri savun demiştim. Artık takke düştü kel göründü. Şimdi vekaletname alma zamanı. İzliyoruz." (HABER MERKEZİ)


MÜCAHİT ARINÇ: BU DENİZDE BİR TEK GEMİ VE TEK BİR REİS VAR

Bülent Arınç'ın oğlu AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, babasının istifasının ardından sosyal medya hesabından, "Aynı denize dökülen farklı ırmaklarız. Ama sefere çıktığımız ilk gün de dediğimiz gibi: "Bu denizde tek bir gemi, tek bir rota ve tek bir Reis var" dedi.