AK Partili belediye başkanının koruması ve şoföründen sopalı saldırı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Kamil Altun'un şoförü ve koruması, belediye başkanına sosyal medyadaki paylaşımda hakaret eden Erhan Kalaycı'yı darbetti.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Erhan Kalaycı
Google Haberlere Abone ol

Mustafa Özdemir

ZONGULDAK - Kilimli Belediyesi'nin kiracısı olarak kahvehane işleten Erhan Kalaycı, iş yerinin kira borcu nedeniyle tahliye edilmek istenince Kilimli Belediyesi'ne gitti. 

Bir gün önce sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun hakkında küfür ve hakaret içeren ifadeler kullanan Erhan Kalaycı, hakkında verilen uzaklaştırma ve adli kontrol cezasına rağmen belediye binasına giderek zabıta müdürüyle görüşmek istedi. 

Kalaycı binada, Belediye Başkanı Kamil Altun'un koruması ve şoförü tarafından sopalar ve silah dipçiğiyle darbedildiğini iddia etti.

Erhan Kalaycı yaptığı açıklamada, Kilimli Belediyesi Zabıta Müdürü'yle görüşmek üzere belediyeye gittiğini belirterek, "Belediyeye girdiğimde Zabıta Müdürü yerinde yoktu. Başkanlık makamının olduğu yerden koşarak gelen başkanının şoförü ve koruması sopalarla beni darp etti. Yere düştüğümde belediye personeli de üzerime çıkarak dakikalarca vurdu. O esnada belediye başkanının koruması elindeki silahla yüzüme ve kafama öldüresiye vurdu. Can havliyle kendimi dışarı attım. Hepsinde şikayetçi olacağım" dedi.

Kalaycı, sosyal medya hesabında Kamil Altun'u hedef alan videolar paylaştığı için uzaklaştırma ceza almıştı.