AK Partili başkanlar MHP'li başkanı aralarına almadı, selamlamada elini tutmadı

Urfa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı aday tanıtım töreninde sahneye çıkan AK Partili başkanlar, MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz'u aralarına almadı. Kenara itilen Özyavuz sendeledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Urfa'da katıldığı aday tanıtım töreninde, adaylar açıklandıktan sonra sahneye çıkan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz’u aralarına almadı, selamlama sırasında da elini tutmadı. 

ANKA Haber Ajansı'nın haberine göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Urfa'daki 11 Nisan Spor Salonu'nda düzenlediği ilçe belediye başkanı adayları tanıtım toplantısına katıldı. 

Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’nın Harran Belediye Başkanı Adayı olarak Mahmut Özyavuz’ın ismini açıklamasının ardından platforma AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz çıktı.

MHP’li Halit Özyavuz, AK Partili Ali İhsan Delioğlu ile Mahmut Özyavuz’un arasına girmek istedi. Ancak Ali İhsan Delioğlu buna izin vermedi. Selamlama sırasında da AK Partili Mahmut Özyavuz’un MHP’li Halit Özyavuz’un elini tutmaması dikkat çekti. Kenara doğru itilen Özyavuz sendeledi.

Boşta kalan elini birkaç kez havaya kaldırarak selamlamaya katılmak isteyen Halit Özyavuz, şaşkınlığını gizleyemedi.

(HABER MERKEZİ)