AK Parti'den İYİ Parti'ye geçti: Farah Zeynep Abdullah 'tebrik' etti

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, daha önce 'Bergen' filmini yasaklatan, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı AK Parti'den İYİ Parti'ye geçtiği için tiye alarak tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Adana'nın Kozan ilçesinde mevcut Belediye Başkanı olan Kazım Özgan, AK Parti'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. Özgan, İYİ Parti'ye geçmesinin ardından partinin Kozan Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Özgan'ı tiye alarak tebrik etti. Abdullah, başrolünde olduğu 'Bergen' filminin Kozan'da yasaklanmasını hatırlatarak, "Yolun açık olsun. Bergen filmi için 'araştırdım bu film şiddet içeriyor' diyip Kozan’da gösterilmesine mani olan, bana dava açıp, filminin reklamı için ünümden faydalanmak istiyor diyen zeka küpü başkan" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Farah Zeynep Abdullah, eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen Türk arabesk-fantezi şarkıcısı Bergen'in hayatını anlatan aynı adlı filmde Bergen'i canlandırmıştı. Film, Halis Serbest'in de yaşadığı Kozan'ın belediye başkanı tarafından ilçede yasaklanmıştı.

Yasaklamanın ardından Abdullah 'IQ testli' bir gönderme yapmış, Özgan ise bu göndermeye karşılık 100 bin liralık tazminat davası açmıştı.

 

(HABER MERKEZİ)