AK Parti'de tepki: Ne zaman sıkışsa İmamoğlu'na can suyu veriyoruz

İBB'ye yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan teftişe AK Partili Şamil Tayyar'dan tepki geldi. Tayyar, "ne zaman sıkışsa İmamoğlu'na can suyu veriyoruz" dedi.

Ekrem İmamoğlu dün, teftişle ilgili olarak CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile birlikte açıklama yapmıştı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'terör teftişi' ile ilgili Ekrem İmamoğlu'na 'can suyu verildiği' tepkisi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun aksine bugün yaptığı açıklamada teftişin Ekrem İmamoğlu'na yönelik olmadığını vurgulayan bir açıklama yaparken, MKYK Üyesi Şamil Tayyar da sosyal medyadan teftişe tepki gösterdi.

"İmamoğlu ne zaman CHP’de kriz konusu olsa, ne zaman politik kredibilitesi zayıflasa ‘can suyu’ veriyoruz" diyen Tayyar şunları yazdı: "Tartışmalı seçimi yenileyerek egosunu şişirdiğimiz İmamoğlu 3 yılı boş geçirse de sarıp sarmalıyoruz. Bıraksak ilk seçimde düşecek, düşmesin diye tutuyoruz."

Öte yandan bugün yayınlanan hükümete yakın gazetelerde de dün Soylu tarafından yapılan ve "Dağdaki terörle mücadele ediyoruz, şehirdekiyle etmeyelim mi?" dediği açıklamaya da birinci sayfalarda yer verilmedi.