AK Parti ilçe başkanı ile ilçe milli eğitim müdürü okulları birlikte teftiş etti

Diyarbakır Kayapanır AK Parti İlçe Başkanı Uğur Delidere ile Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, ilçedeki okulları ziyaret edip incelemelerde bulundu. İktidar partisi yetkilisi ile ilçe milli eğitim müdürünün teftiş yaptığını belirten CHP’li Gamze Taşcıer, “Parti Devleti'nin yeni örneği bu kez Diyarbakır Kayapınar'da” dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Diyarbakır Kayapınar'da ilçe milli eğitim müdürü ile AK Parti ilçe başkanı okullara ortak ziyaretlerde bulundu. Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ile okul ziyaretlerine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Uğur Delidere söz konusu paylaşımında, “Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. @aydinak1977 ile Pirinçlik Mahallemizdeki okullarda incelemelerde bulunup, Pirinçlik mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik” dedi.

İktidar partisi temsilcisiyle ilçe milli eğitim müdürünün okullara birlikte yaptığı ziyarete tepki gösteren CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer yaptığı paylaşımda, “Parti Devleti'nin yeni örneği bu kez Diyarbakır Kayapınar'da! AK Parti İlçe Başkanı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü el ele tutuşmuş okulları teftiş edip, mahalleliyi ziyaret etmiş. Atamayla hiç uğraşmayın, artık il başkanları vali, ilçe başkanları kaymakamdır deyin olsun bitsin” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ İL BAŞKANI DA KARNE DAĞITMIŞTI

Ocak ayında AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, imam hatip lisesi öğrencilerinin karnelerini evlerine giderek dağıtmış ve tepki toplamıştı. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Özcan karne dağıtımına ilişkin, "Siyasi bir amaç ya da oy toplama üzerine yapılan bir kampanya fikrini içermemektedir" ifadelerini kullanmıştı. (DUVAR)