AK Parti il başkanı bayramlaşmada istifasını açıkladı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "2023'e daha enerjik yeni bir başkanla gitmeli" diyerek, istifasını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Kütahya İl Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma programı, il başkanının istifasına sahne oldu. AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun 'yorulduğunu' belirterek, görevini bıraktığını duyurdu.

Kütahya Ajansı'nın haberine göre il başkanlığı görevini 2,5 yıldır sürdürdüğünü hatırlatan Ceyhun, istifa gerekçesini şu sözlerle anlattı:

"Dava ruhu ve adalet ekseninde, küçük hesaplara gereksiz polemiklere girmeden, hizmet ve gönüllere girme odaklı bir yönetim anlayışı uygulayarak devam ettik. Açıkçası niyetimiz bir dönem yapıp görevi devretmekti. Pandemi ve sonrasındaki süreç hepimizi yordu. 2023'e daha enerjik yeni bir başkan ve yönetimi ile gidilmesinin daha uygun olduğunu düşündüm.

GENEL MERKEZ İSTİFAYI KABUL ETTİ

İki buçuk sene boyunca ailemize ve özel işlerimize de zaman ayıramadık. Çünkü siyaset 24 saatlik bir iş. Bu nedenlerle genel merkezimizden görevden affımı talep ettim, onlar da anlayışla karşıladılar."