AK Parti'nin 'Sen kimsin' videosuna eleştiri yağdı

AK Parti Gençlik Kolları'nın resmi Twitter hesabından paylaştığı ‘Sen kimsin?’ isimli video sosyal medyanın gündemine oturdu. Selahattin Eyyubi, Fatih Sultan Mehmet, II. Abdülhamid, Adnan Menderes, Necmettin Erbakan gibi birçok ismin yer aldığı videoya çok sayıda kullanıcı yaptıkları hatırlatmalarla tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin, gelecek seçimlerde belirleyici olacağı belirtilen Z kuşağı gençlere hitaben hazırladığı video sosyal medyada tartışma konusu oldu.

AK Parti Gençlik Kolları'nın resmi Twitter hesabından paylaştığı ‘Sen kimsin?’ isimli video "Gençsin, daha yeni başlıyorsun. İşin çok derdin çok" sözleriyle başlıyor ve videoda Musab Bin Umeyr, Selahattin Eyyubi, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, II. Abdülhamid, Kara Fatma, Adnan Menderes, Necmettin Erbakan, Muhammet Fatih Safitürk, Yasin Börü gibi birçok isim sayılıyor. Bu isimlerin ardından da video Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüntüsünün üzerine söylenen "Ümmetin umudusun, sen Recep Tayyip Erdoğan'sın" sözleriyle sona eriyor.

Gençlere, "Sen Fatih'sin, sen Kanuni'sin, Sen Adnan Menderes'sin" diye seslenen videoya sosyal medyada çok sayıda kullanıcıdan farklı ve çarpıcı yanıtlar geldi. Kullanıcıların birçoğu paylaşıma yaptıkları hatırlatmalarla tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)

O hatırlatmalardan ve tepkilerden bazıları şöyle: