Ajax 3-0 geriye düşünce taraftar çıldırdı, iki kez duran maç tatil edildi

Hollanda 1. Futbol Ligi'nde Ajax'ın Feyenoord'u ağırladığı maç, sahaya atılan meşaleler nedeniyle 2 defa durunca tatil edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollanda 1. Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Ajax ile Feyenoord arasındaki lig maçı taraftarın çıkardığı olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

6. hafta mücadelesinde sezona kötü başlayan Ajax, Johan Cruyff Arena'da Feyenoord'u ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Feyenoord, 9. ve 18. dakikalarda Santiago Gimenez, 37. dakikada ise Igor Paixao'nun ağları sarsmasıyla 3-0 öne geçti.

Maçın 44. dakikasında AJAX taraftarlarının sahaya attığı meşaleler nedeniyle hakem Serdar Gözübüyük, maçı durdurdu ve yardımcı hakemleri yanına çağırarak soyunma odasına gitti.

Olayların yatışmasının ardından maça devam edildi. Bu kez 56. dakikada Ajax kalesi tarafına atılan meşaleler nedeniyle oyun yeniden durdu. Oyuncuları soyunma odasına yönlendiren hakem Gözübüyük, karşılaşmayı tatil etti.

Eredivisie'den yapılan açıklamada, sahaya atılan meşaleler nedeniyle yarıda kalan karşılaşmanın tekrarlanmayacağı, mücadele ile ilgili kararın daha sonra verileceği belirtildi.

Bu sezon ligde sadece 1 galibiyet alabilen Ajax, 5 puanla 14. sırada yer alıyor. 11 puanlı Feyenoord ise 4. sırada bulunuyor. (HABER MERKEZİ)