Ailesi duyurdu: Beyin ölümü gerçekleşen Anne Heche'nin yaşam destek ünitesi kapatılıyor

Oyuncu Anne Heche'nin ailesi, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Aile, Heche'nin hayatta kalma şansının düşük olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaptığı trafik kazasının ardından entübe edilen oyuncu Anne Heche'nin ailesi, oyuncunun son saatlerini yaşadığını açıkladı. Oyuncunun organlarının bağış için uygun olup olmadığının araştırılmasının ardından, yaşam destek ünitesinden ayrılacağı duyuruldu.

The Guardian'ın aktardığı habere göre, oyuncunun ailesi tarafından bir temsilci aracılığıyla bugün yapılan açıklamada, Heche'nin beyin ölümünün resmi olarak gerçekleştiği belirtildi. Açıklamada, "Anne’in iyileşmesi için iyi dileklerini yollayan herkese teşekkür ediyoruz. West Hills hastanesindeki personel ve harika hemşirelere de teşekkür etmek istiyoruz. Maalesef, Anne ciddi bir anoksik beyin hasarı geçirdi ve komada, kritik durumda. Hayatta kalması beklenmiyor" ifadeleri kullanıldı. 

Los Angeles polisi, Heche’nin kanından alınan örnekte uyuşturucuya rastlandığını açıkladı. 

NE OLMUŞTU?

53 yaşındaki ABD'li oyuncu Anne Heche geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı ve entübe edildi. Kaza, Los Angeles'ın Mar Vista bölgesinde Heche'in evinin yakınlarında meydana geldi. 

Los Angeles İtfaiyesi'ne (LAFD) göre, araç iki katlı bir eve çarptı ve şiddetli şekilde yanmaya başladı. Yangını tamamen söndürmek 65 dakika sürdü. Heche'in vücudunda yanıklar olduğu ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edildiği belirtildi.