'Aile' dizisinde gündem Dilan-Engin Polat çifti: 'Moda bu aralar!'

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde olduğu ‘Aile’ dizisinde Polat çiftine gönderme yapıldı. Dizide, “Posları da mail order yoluyla çektin mi, kıyak iş! Moda bu aralar!” ifadesi yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Show TV’de yayınlanan ‘Aile’ adlı dizi, gündemden düşmeyen Polat çiftine yaptığı gönderme ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı dizinin yayınlanan son bölümünde, Tatlıtuğ’un oynadığı ‘Aslan’ karakterinin “Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas; bunlara yönelin, bunlarda KDV yok, bir de posları da mail-orderdan çektin mi, oh, yokuş aşağı, kıyak iş. Moda buaralar. Tamam, ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum, siz niye öyle yapıyosunuz ki, ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın, olan var, olmayan var; aç var, açıkta olan var. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun ki sonra sıkıntıya düşmeyin” sözlerinin yer aldığı kısım sosyal medyada kısa sürede 100 binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Bölümün alıntılanarak viral olan kısmında 'Aslan' sözlerini “Yarın öbür gün baskın yersiniz, bana ondan sonra gelip ağlamayın” diyerek tamamlamasının da yorumlarda öne çıktığı görüldü.

DİLAN POLAT'TAN YANIT: YAZIK, ÇOK YAZIK

Bu sahnenin "tvgundemi" hesabı tarafından Instagram'da paylaşılmasıyla da Dilan Polat anında cevap verdi.

Polat gönderinin altına, "Yazık, çok yazık hem de. Hayatımıza dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın" yazdı.

AY YAPIM: KARAKTERLE VE SAHNELER KURGU, BAĞLANTI YOK

'Aile'nin yapımcısı Ay Yapım, dizinin dün akşamki bölümünde, "Dilan Polat - Engin Polat' olayına gönderme" yapıldığı iddiasına yönelik bir açıklama yaptı.

Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada, "Tüm projelerimizde olduğu gibi 'Aile' projesinde de yer alan karakterler ve sahneler kurgusaldır. Senaryo gereği yer alan sahnelerin gerçek hayatta yaşanılanlar ve kişilerle bağlantısı yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Salı akşamları yayınlanan dizinin senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı ve Ahmet Katıksız ile Gökçen Usta’nın yönetmenliğini yapıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Aslan’, Serenay Sarıkaya’nın ise ‘Devin’ karakteri ile ekrana geldiği dizi; varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri ve gelişen olayları konu ediyor.