Ahmet Mekin: Tek dileğim eşimden önce ölmekti

Eşi Kumral Türkan Kurteli’yi 2 yıl önce kaybeden oyuncu Ahmet Mekin, "Biz eşimle bir bütündük. O gitti ve ben dağıldım. Tek dileğim ondan önce ölmekti ama o da olmadı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Selvi Boylum Al Yazmalım" filminde canlandırdığı 'Cemşit' karakteriyle tanınan oyuncu Ahmet Mekin, 2020 yılında vefat eden eşi Kumral Türkan Kurteli'nin ölümünün ardından yaşadıklarını anlattı. Oyuncu, "O gitti ve ben dağıldım. Tek dileğim ondan önce ölmekti ama o da olmadı" dedi.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Mekin, "Kendimi hâlâ toparlayamadım. Hayat ve herkes anlamını yitirdi. Belki bu acı hafifler sandım ama hiç öyle olmadı. Nefes almak bile zül gelmeye başladı. Zamanın acıları hafiflettiği büyük bir yalanmış. Öyle romantik cümleler kuramamam, biz eşimle bir bütündük. O gitti ve ben dağıldım. Tek dileğim ondan önce ölmekti ama o da olmadı" ifadelerini kullandı.

Ahmet Mekin ve Kumral Türkan Kurteli.

'CEMŞİT'TEN FARKIM YOK'

Sürekli eşinin mezarına gittiğini belirten Mekin, "Yaşıyorum ama gelin bana sorun. Sürekli mezarına gidiyorum, yine hayatı onunla paylaşmaya devam ediyorum. Mezarlığı evimin yanında, evimize bakıyor. Camdan onu görüyorum. Ona sabahları 'günaydın’, akşamları 'iyi geceler' diyorum. Kimse erkekler ağlamaz demesin, ağlıyorum. Cemşit'ten farkım yok" diye konuştu.

Ahmet Mekin'in kanser tedavisi gören eşi Kumral Şükran Kurteli, 3 Şubat 2020'de, 2,5 aydır tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde onkoloji bölümünde vefat etmişti.