Ahmet Aras'tan çağrı: Araçlarınız söndürme çalışmalarına engel oluyor, gelmeyin

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Değerli vatandaşlarım yangın bölgesine geldiğiniz araçlar, söndürme çalışması yapan ekiplere ve araçlara engel olmaktadır" dedi ve çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla Bodrum'da yardım etmek, izlemek, fotoğraf veya video çekmek için araçlarıyla yangın bölgelerine gelenlerin, ekiplerin rahat çalışmasını engellediği belirtildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, görevli olmayanların dışındaki kişilerden yangın yerlerine gelmemelerini istedi.

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya üzerinden şu çağrıyı yaptı:

“Değerli vatandaşlarım, yardımlarınız ve çabanız için teşekkür ederim. Ancak yangın bölgesine geldiğiniz araçlar, söndürme çalışması yapan ekiplere ve araçlara engel olmaktadır. Sizlerden ricam, yangın bölgelerine gelmemeniz ve ekiplerimizin çalışmasını kolaylaştırmanızdır.” 


Aras bir diğer paylaşımında ise bölgedeki yangınlara ilişkin bilgilendirme yaptı:

"Yangının 4. gününde mücadelemiz sürüyor. Çocukmezarlığı-Kissebükü arasındaki yangını söndürmek ve yayılmasını engellemek için ekipler büyük bir gayretle havadan ve karadan çalışmalarına devam ediyor. Diğer bölgelerde de söndürme ve soğutma çalışmalarımız aralıksız sürüyor." (HABER MERKEZİ)