Ahmet Aras: CHP kimsesizlerin kimsesi olacak

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Aras, "Muğlalı hemşehrimin, darda olanın, garip gurebanın, fakir fukaranın, kimsesizin de kimsesi olacağız. CHP kimsesizlerin kimsesi olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Muğla Ortaca’daki mitinginde konuştu.Aras, konuşmasında "Şu anda toplumun geneli yoksullaştı. Muğlamız şu anda yüzde 52 civarında derin bir yoksulluk ve yoksunluk yaşamakta. Demek ki belediyenin işi sadece altyapı, yol, su, değil, onları yapacağız ama aynı zamanda Muğlalı hemşehrimin, darda olanın, garip gurebanın, fakir fukaranın, kimsesizin de kimsesi olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesi olacak" ifadelerini kullandı.

Aras, şöyle konuştu:

"Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda artık canla, başla azimle kararlılıkla hizmet etmeye hazırım. Sizlerin desteğiyle 31 Mart'ta seçimi hem Dalaman'da Hem de Muğla'nın diğer 12 ilçesinde ve büyükşehirde çok güçlü bir şekilde kazanacağız. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Ortaca'da Evren kardeşim var. Evren kardeşimle büyükşehir belediyesinin imkanlarını birleştirip Ortaca'nın ne eksiği varsa, ne gediği varsa hepsini tamamlamak benim namus borcumdur. Boynumun borcudur. Büyükşehir küçükşehir ayrımını ben kaldırdım. Büyükşehirle Ortaca Belediyesi'nin imkanlarını birleştireceğiz. Altyapı, su, kanalizasyon, yol, otogar kültür merkezi, kreş, yurt, huzurevi, ne gerekiyorsa sonuna kadar Ortacamıza kazandıracağız. Altyapı, yol, su zaten belediyenin asli görevlerinden."

'MUĞLA'NIN YARISI DERİN BİR YOKSULLUK VE YOKSUNLUK YAŞIYOR'

İktidarın ekonomi politikalarını da eleştiren Aras, "Çok bilmiş enflasyon uzmanı var ya ekonomist hocası da şu anda bizim büyükşehir adayı oldu. Biliyorsunuz değil mi? Hocana bak ben sana hakim olduğunu söyleyeyim. 20 senedir ben ekonomistim, faiz sebep, enflasyon sonuç diye diye faizi indirdi. Şimdi faizi yüzde 50'ye çıkardı. Enflasyon da aldı başını gidiyor. Bir taraftan akaryakıt fiyatları bir taraftan enerji fiyatları dolar euro... Şu anda toplumun geneli yoksullaştı. Muğlamız şu anda yüzde 52 civarında derin bir yoksulluk ve yoksunluk yaşamakta. Şimdi demek ki belediyenin işi sadece altyapı, yol, su, değil, onları yapacağız. Ama aynı zamanda Muğlalı hemşehrimin, darda olanın, garip gurebanın, fakir fukaranın, kimsesizin de kimsesi olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesi olacak" diye konuştu.

Afişlerinde, billboardlarında Cumhurbaşkanı'nın resimlerini kullanmadıklarını belirten Aras, "Neden? Bir şeyden mi utanıyorsunuz? Çünkü onların o maskelerinin altında Gaffar Okkan'ın katilleri var. Artık onlara kırmızı kartı gösterip gönderme zamanı" dedi.

Etiketler ahmet aras chp