Ahmet Akyol, ASELSAN Genel Müdürlüğü'ne atandı

ASELSAN Yönetim Kurulu, Ahmet Akyol'u genel müdürlük görevine getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı'na bağlı olan elektronik haberleşme şirketi ASELSAN'ın genel müdürlüğüne Ahmet Akyol getirildi.

ASELSAN'dan yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Savunma Sanayii Başkanlığına atanması nedeniyle ASELSAN Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Haluk Görgün'ün yerine, ASELSAN Yönetim Kurulu kararıyla Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Akyol atandı.

Akyol, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi yüksek lisans eğitimini tamamlayan Akyol, tez çalışmalarına devam ediyor.

Akyol, 2007-2022 yıllarında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, TÜBİTAK, HAVELSAN, Quantum3D'de, mühendis, müdür, müşavir, yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili gibi farklı görevlerde bulundu, Haziran 2022'de ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı ve Mikroelektronik, Güdüm ve Elektro-Optik (MGEO) Sektör Başkanlığı görevine getirildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Ahmet Akyol ASELSAN