Ağaoğlu: Abdülkadir Ömür transferinde hata yaptım

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür için Manchester City'nin 23 milyon Euro önerdiği ancak kabul etmediklerini açıkladı. Ağaoğlu, "hata yaptım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bordo mavili kulübün olağan genel kurulunda genel kurul üyelerinin sorularını ve eleştirilerini yanıtladı. Ağaoğlu konuşmasında Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ün transferleri konusunda, "Ben Uğurcan Çakır’ı pazarlamadım oyuncu kendi yeteneği ile kendi pazarını kendi oluşturur. Uğurcan biz geldiğimizde 3. kaleciydi. Abdülkadir Ömür’e Manchester City 23 milyon Euro verdi. İtiraf ediyorum vermeyerek hata yaptım" dedi.

'TAKIMI YARIŞTA TUTANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Ağaoğlu ayrıca şöyle konuştu: "Bu ülkede pandemi denen bir illet yaşıyoruz. Böyle bir süreçte 180’nin üzerinde uçak seyahati ve maç oynayarak yüzde 80'imiz enfekte olarak bu süreci geçirdik. Altyapı maçları henüz yeni başladı. Bu süreçte futbolda online eğitim verildiğini duymadım. 550 milyon Dolarlık naklen yayın geliri 230 Milyon dolara düşmüş durumda. Bu takımı gelirlerin bu kadar azaldığı yerde yarışın içinde tutma noktasında kimlerin emeği geçtiyse teşekkür ediyorum." (HABER MERKEZİ)