'Adrese teslim' kadro: Şartları sağlayan tek kişi İl Sağlık Müdürü

Samsun Üniversitesi’nde, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri bölümüne aile hekimliği kadrosu için aranan şartların 'adrese teslim' olarak hazırlandığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Samsun Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin Tıp Fakültesi’ne öğretim üyeleri alınacağını bildirdi. Şartların kişiye özel olduğu ve aranan özelliklerin birebir olarak, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Ali Oruç’un sağladığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet'ten Cemil Ciğerim'in haberine göre; Samsun Üniversitesi’nin Dahili Tıp Bilimleri bölümüne aile hekimliği kadrosu için açtığı başvuru şartında “Palyatif bakım ve COVID-19 aşıları konularında SCI kapsamındaki dergilerde çalışmalar yapmış olmak” ifadesi dikkat çekti. Şartların kişiye özel olduğu ve aranan özellikler birebir Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Ali Oruç’a hitap ediyor.

Samsun Sağlık İl Müdürü Oruç’un ise alım ilanında olduğu gibi aile hekimi olduğu, doktor öğretim üyesi olduğu ve COVID-19 üzerine SCI kapsamındaki dergilerde çalışmalar yaptığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler samsun doktor