Adnan Polat'ın projesi için bölge halkının evi yıkılacak

Sabah saatlerinde polisler Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'ni ablukaya aldı. Mahallelilerin evlerini bir saat içinde boşaltmaları istendi. Bölgede yaşayanlar evlerini boşaltmayacağını söylüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın Piyalepaşa projesi için çok sayıda mahallelinin evi yıkılmak isteniyor. Polisler Hacıhüsrev Mahallesi'ni ablukaya alarak, evlerin bir saat içinde boşaltılması istendi.

BirGün gazetesinden İsmail Arı'nın haberine göre, Galatasaray Spor Kulubü'nün eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın İstanbul Beyoğlu'ndaki Piyalepaşa projesi için çok sayıda kişinin evi yıkılmak isteniyor.

Bu sabah çok sayıda çevik kuvvet ekibi Hacıhüsrev Mahallesi'ni ablukaya aldı. Mahallelilerin evlerini bir saat içinde boşaltmaları istendi. Halkın, evlerini boşaltmayacağını söyleyerek direneceği belirtiliyor. Bugün sekiz evin yıkılacağı öğrenilirken, bir KOAH hastasının evi de yıkılmak isteniyor.

Mahalleli inşaata ait şantiye kapısının önüne gitti. Evlerinden ayrılmak istemeyen mahalleli kapıyı yıkmaya çalışarak, içeri girmek istedi.

Öte yandan şantiyenin polis tarafından korunduğu görüldü. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Hacıhüsrev yıkım