Adı Beşiktaş'la da anılan Mario Mandzukic Milan'da

en son Katar'da futbol oynayan ve 6 aydır boşta olan Mandzukic Milan'a transfer oldu. Oyuncunun adı bir süredir Beşiktaş ile de anılıyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya Serie A takımlarından Milan, Hırvat futbolcu Mario Mandzukic'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Anlaşmaya göre kırmızı-siyahlı ekip 34 yaşındaki golcüyle sözleşmesini 1 yıl da uzatma opsiyonuna sahip.

Serie A'da liderlik koltuğunda oturan Milan'da 9 numaralı formayı giyecek futbolcuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Milan, Mario Mandzukic ile anlaşıldığını paylaşmaktan memnuniyet duyuyor" denildi.

Kariyerinde Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus formaları giyen Mandzukic, 1 Ocak 2020'de Katar ekibi Al-Duahil'e transfer olmuş ve 6 ay sonra ayrılmıştı. Hırvatistan milli takımında 89 maçta 33 gol atan tecrübeli futbolcu, profesyonel kariyerinde 497 maça çıktı ve 197 gol attı.   

Temmuz 2020'den beri herhangi bir kulüpte oynamayan Mandzukic'in adı, kış transfer döneminin başında Beşiktaş ile de anılmıştı. (AA)