Adele, konserinin son günde iptal edildiğini gözyaşları içinde duyurdu

Adele, Las Vegas'taki konserinin konsere 24 saat kala iptal edildiğini Instagram hesabından ağlayarak duyurdu. Sanatçı hayranlarına, "Özür dilerim. Çok üzgünüm ve utanıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Şarkıcı Adele, ABD’nin Las Vegas kentinde vereceği konserin 24 saat kala iptal olduğunu Instagram hesabından dinleyicilere duyurdu. Bir video yayınlayan sanatçı, “Gerçekten çok üzgünüm ancak programımız hazır değil. Her şeyin zamanında hallolması ve size layık olabilmesi için elimizden ne geliyorsa denedik ancak sevkiyatla ilgili gecikmeler ve Covid nedeniyle mahvolduk. Ekibimin yarısı Covid maalesef ve gösteriyi yapmak imkansız hale geldi” dedi.

Video boyunca gözyaşlarına hakim olamadığı görülen Adele, “Bunu son dakikada haber verdiğim için çok özür dilerim. Çok üzgünüm ve çok utanıyorum” diye konuştu.

Sanatçının bugün vermesi planlanan konseri, 16 Nisan’a kadar sürecek turnenin ilk ayağıydı. Yüzlerce dolara satılan biletlerin birkaç saatte tükendiği konser için sanatçının çok sayıda hayranının Las Vegas’a yolculuk ettiği belirtiliyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)