Adana'da Hülya Güllüce boşandığı erkek tarafından öldürüldü

Adana’da 39 yaşındaki Hülya Güllüce, boşandığı kocası Abdullah K. tarafından silahla öldürülmüş halde bulundu.

Hülya Güllüce'yi kızı öldürülmüş halde buldu.
Google Haberlere Abone ol

 

DUVAR - Adana'da bir hafta içinde üçüncü kadın cinayeti işlendi. Hülya Güllüce, boşandığı 60 yaşındaki Abdullah K. tarafından öldürüldü.

Merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi 84199 Sokak'taki bir apartmanın ikinci katında yaşayan 17 yaşındaki S.N.K isimli genç kız, sabah uyandığında annesi 39 yaşındaki Hülya Güllüce'yi öldürülmüş halde buldu.

Genç kızın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada kadının tabancayla vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden üç kurşunla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Ekip, Güllüce'nin, boşandığı kocası Abdullah K. (60) ile birlikte aynı evde yaşadığı bilgisine ulaştı. Evde bulunmayan ve olayın şüphelisi olan Abdullah K'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri, Abdullah K'yi 100. Yıl Polis Merkezi yakınında yanında tabancayla yakaladı. Güllüce’nin cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİNAYETİ GİZLEMEK İÇİN MESAJ ATMIŞ

Abdullah K.’nin ilk ifadesinde kendisini aldattığı şüphesiyle Güllüce’yi öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Abdullah K.'nin cinayeti işlediği ortaya çıkmasın diye Hülya Güllüce’nin telefonuna “Günaydın aşkım” diye SMS atıp, kadının telefonundan da kendisine “Günaydın aşkım” diye karşılık yazdığı ortaya çıktı.

Hülya Güllüce’nin cenazesinin, yarın otopsinin ardından morgdan alınarak, Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. 

Bir hafta içinde Adana’da üç, Mersin ve Hatay’da da birer kadın erkekler tarafından öldürüldü. (HABER MERKEZİ)