Adana'da düğünden çıkan 2 grup kavga etti: 1 ölü, 2 yaralı

Adana'da sünnet düğünü sonrasında 2 grup arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 1'i polis 2 kişi yaralandı.

Adana'da düğünden çıkan 2 grup kavga etti: 1 ölü, 2 yaralı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'nın Yüreğir ilçesine Akıncılar Mahallesi'ndeki bir sünnet düğününden ayrılan 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede silah, bıçak ve sopa kullanılan kavgaya dönüştü.

Kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Gruptakilere ait olduğu belirtilen 2 otomobil de sopa ve silahlarla zarar verilmesi nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Adana'da düğünden çıkan 2 grup kavga etti: 1 ölü, 2 yaralı - Resim : 1

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Kavgaya müdahale sırasında bir polis memuru da başına isabet eden taşla yaralandı.

Polis memuru ve kavgada yaralanan 2 kişi, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Gürsoy Kaya, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. (ADANA/AA)

 
 
Etiketler Adana Yüreğir Kavga