Adalet nöbetindeki Gergerlioğlu'nu ziyaret: 'KHK sürecinde hep yanımızdaydı'

'Adalet nöbeti'nde olan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ziyaret etti. SES Eş Başkanı Hüsnü Yıldırım "KHK sürecinde hep yanımızda gördük" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HDP Genel Merkezi'nde 'adalet nöbeti'ni 14’üncü gününde sürdüren HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na ziyaretler sürüyor. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eş Genel Başkanı Hüsnü Yıldırım ile SES Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Eylem Kaya Eroğlu, Sıddık Akın ve Avukat Çiğdem Koca Gergerlioğlu’nu ziyaret etti.

Dayanışma mesajlarının öne çıktığı ziyarette konuşan SES Eş Genel Başkanı Hüsnü Yıldırım, “KHK sürecinde hep yanımızda gördük. Bu yapılan hukuksuzluğu ülkede nereye geldiğimizi gösteriyor. Yanınızda olduğumuzu ifade etmek için ziyarete geldik. Birlikte aşacağız bu hukuksuzlukları. Bu hukuksuzluklarla mücadelemiz bitmeyecek. Verdiğiniz mücadele herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Mücadelenizi kendimize bir ışık olarak görüyoruz. KHK sürecinde yaşanan hukuksuzluğa karşı verdiğiniz mücadele tüm arkadaşlarımıza cesaret verdi” dedi. 

NÖBET YARIN SONA ERECEK

Birçok kesim tarafından ziyaret edildiğini belirten Gergerlioğlu da gösterilen dayanışmadan dolayı teşekkür etti ve hukuksuzluğa karşı birlikte mücadele vurgusu yaptı.

Gergerlioğlu’nun yarın yapacağı basın açıklaması sonrası 'adalet nöbeti'nin sona ermesi bekleniyor. (MA)