Acun Ilıcalı'dan 'Fenerbahçe Başkanlığı' sorusuna yanıt

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığına ilişkin olarak, "Fenerbahçe başkanlığını düşünmüyorum. Çok yakın dostum olan Ali Koç, şu anda başkan" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın saat 20.30'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Hull City ile karşı karşıya gelecek.

Maç öncesinde Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, başkan yardımcısı Tan Kesler, teknik direktör Shota Arveladze ve futbolcu Ozan Tufan, bir otelde düzenlenen basın toplantısına katıldılar.

Acun Ilıcalı, "Fenerbahçe başkanlığını düşünüyor musunuz" sorusuna "Fenerbahçe başkanlığını düşünmüyorum. Çok yakın dostum olan Ali Koç, şu anda başkan. Sabahtan akşama kadar, günde 15-20 saat Fenerbahçe için bir çaba içerisinde. Sportif başarısızlıklar olmuş olabilir ama bir tecrübe zamanı geçirmek gerekiyor başkanlıkta. Başkanımız bu süreci geçirdi. Kulübün geleceğini çok parlak görüyorum. Ne zaman istenirse elimden gelen her yardımı kulüp için yaparım. Bunu söylememe de gerek yok" yanıtını verdi.

‘NBA'DE BİR TAKIM ALMAK İSTERİM’

Acun Ilıcalı ayrıca, "Başka bir spor dalında bir çalışmanız var mı" sorusu üzerine, "Şu an bir planım yok ama ileride durumum olursa, NBA'de bir takım almak isterim" dedi. (HABER MERKEZİ)