Abdülkadir Ömür'ün sağ ayak bileğinde kırık tespit edildi

Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün sağ ayak bileğinde kırık tespit edildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Film çekildikten sonra haber ulaştı, maalesef kırık var ve üzücü” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün, ayağında kırık tespit edildiğini söyledi.

Ağaoğlu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Abdülkadir Ömür'ün girdiği ikili pozisyonun ardından sakatlanarak oyundan çıktığını hatırlattı.

Futbolcunun oyundan çıkmasının ardından hastaneye götürüldüğüne aktaran Ağaoğlu, “Film çekildikten sonra haber ulaştı, maalesef kırık var ve üzücü. Abdülkadir'in de şanssızlığı. Geçen sene biliyorsunuz menisküs ameliyatı ve 5-6 ay sahalardan uzak kaldı. Şimdi de pek iç açıcı gözükmüyor, sıkıntılı yani” diye konuştu.

KULÜP DOKTORU: SAĞ AYAK BİLEĞİNDE KIRIK OLUŞTU

Trabzonspor'un doktoru Hakan Çelik de, Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kulübün internet sitesinden paylaşılan açıklamada Çelik, “Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır” dedi. (DUVAR-AA)