ABD'li kayıp sporcu ölü bulundu

ABD'de hakkında kayıp ihbarı yapılan 60 yaşındaki vücut geliştirici sporcu Joe Ladnier, ölü bulundu. Ölümünün cinayet olarak soruşturulup soruşturulmadığı henüz netlik kazanmadı.

Fotoğraf: Instagram/@huge285
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Alabama eyaletinde 24 Aralık Pazar gününden bu yana kayıp olan vücut geliştirici sporcu Joe Ladnier, ölü bulundu. Kayıp olduğu bildirilen 60 yaşındaki sporcu için arama çalışması başlatan ekipler, Ladnier'i aracının park edildiği noktaya yaklaşık 200 metre mesafede yer alan bir baz istasyonunun yakınında buldu.

The Sun gazetesinin aktardığına göre, yılbaşı öncesinde kendisinden haber alamayan sporcunun ailesi, geçirdiği böbrek naklinin ardından her gün ilaç alması gereken Joe Ladnier için endişelenerek kayıp ihbarında bulunmuştu. Alabama eyaletindeki Mobile County Şerif Ofisi, ailenin ihbarı üzerine kayıp sporcu için resmi arama çalışması başlattı. Ekipler, Ladnier'in kırmızı Toyota Tundra marka aracını, Mobile County'e yaklaşık 32 kilometre mesafede bulunan Chunchula'daki terk edilmiş bir garaj yolunda buldu.

ARACINDA BOŞ SİLAH KILIFI BULUNDU

Ladnier'in aracının içinde bir yastık, içinde dizüstü bilgisayar olan bir bilgisayar çantası, yaklaşık 100 dolar ve boş bir tabancı kılıfı bulundu. Ladnier'in kendisi de 28 Aralık Perşembe günü aracına yaklaşık 200 metre mesafede ölü bulundu. Sporcunun ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma halen devam ederken, sporcunun ölümünün 'cinayet' olarak soruşturulup soruşturulmadığı netlik kazanmadı. (DIŞ HABERLER)