ABD'de yağma olayları: iPhone, ayakkabı ve 40 torba reçete...

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde maskeli saldırganlar mağazaları yağmaladı. Yağma olayları sırasında 20 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’nin Pensilvanya eyaletinde en az 100 kişilik bir grup, Apple mağazası ve giyim mağazalarını yağmaladı. Philadelphia kentinde, bisikletli ve maskeli bir grup Apple'ın yanı sıra, giyim mağazası Lululemon ve Foot Locker isimli ayakkabıcının mağazalarını bastı. 

Komiser John Stanford, yağma olaylarıyla ilgili çok sayıda ihbar aldıklarını anlatırken, sosyal medyaya yansıyan görüntülerde mağazalarının camları ve kapılarının kırıldığı görüldü. Apple mağazasında boş iPhone ve iPad kutuları bırakan saldırganların bazılarının, 'hırsızlık önleme teknoloji' sayesinde durdurulduğu belirtildi.

2 ATEŞLİ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Kuzeydoğu Philadelphia'da ise Bruce Goldberg Kuzeydoğu Eczanesi'nin sahibi, kaos sırasında tansiyon ve AIDS ilaçları da dahil olmak üzere 40 torba dolusu reçetenin çalındığını söyledi. Yağma sırasında 20 kişinin gözaltına alındığı, en az 2 ateşli silahın ele geçirildiği aktarıldı. (DIŞ HABERLER)

Etiketler apple abd yağma