ABD'de lise öğrencilerinin 'Halloween' partisine saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

ABD'de liseli öğrencilerinin katıldığı Cadılar Bayramı partisine ateş açıldı. Saldırıda 1 öğrenci öldü, 6 öğrenci de yaralandı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Kansas eyaletinde dün akşam Cadılar Bayramı (Halloween) partisi düzenlenen eve düzenlene silahlı saldırıda 1 öğrenci öldü, 6 öğrenci yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, basın açıklaması yapan polis şefi Karl Oakman, Cadılar Bayramı nedeniyle bir evde 100'e yakın davetlinin katıldığı partide kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin açtığı ateş sonucu 17 yaşındaki bir çocuğun aşırı kan kaybında dolayı hayatını kaybettiğini, 15 ila 18 yaş arasında 6 lise öğrencisinin yaralandığını söyledi.

Oakman, "Bu çok talihsiz bir durum. Bu, lise çağındaki öğrencilerin olduğu bir partiydi. Artık herkesin silahı var. Daha akıllı hareket etmeliyiz" dedi.

Ev partisinin sosyal medyada duyurulduğu için tanınmayan bazı kişilerin de geldiğini belirten Oakman, bu kişilerin partiden ayrılmaları istenince kalabalığa ateş açtığı ve koyu renkli bir SUV araç ile olay yerinden ayrıldığını aktardı. (HABER MERKEZİ)