ABD'de 'hediye' tartışması: 14 yaşındaki çocuk, ablasını öldürdü

'Ağabeyinin kendisinden daha fazla hediye aldığını' söyleyerek kavga çıkaran 14 yaşındaki Damarcus, 23 yaşındaki ablasını öldürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Florida eyaletinde aile arasında çıkan 'hediye' kavgasında, 23 yaşındaki kadın kardeşi tarafından öldürüldü. 23 yaşındaki Abrielle Baldwin, iki bebeği ve 15 ile 14 yaşlarındaki erkek kardeşleriyle beraber Noel alışverişine çıktı. Baldwin'in 14 yaşındaki erkek kardeşi Damarcus'un, ağabeyinin kendisinden daha fazla hediye alması gerekçesiyle kavga çıkardığı belirtildi.

Pinellas İlçesi Şerifi Bob Gualtieri'nin aktardığına göre, aile mağazadan ayrılarak büyükannelerinin evine gitti ve burada tartışmaya devam etti. 14 yaşındaki çocuk, silahını çıkartarak 15 yaşındaki ağabeyi Darcus'u 'başından vurmakla' tehdit etti. Çocuk, daha sonra 23 yaşındaki ablası Baldwin ile tartışmaya başladı ve Baldwin'e '10 aylık oğlunu öldüreceğini' söyledi.

ABLASINI VURAN KARDEŞİNE SALDIRDI

Tartışma sürerken 14 yaşındaki çocuk, ablasını göğsünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Baldwin, hayatını kaybetti. Dakikalar sonra ise 15 yaşındaki Darcus, ablasına ateş eden Damarcus'a silahla saldırdı. Karnından vurulan Damarcus, hastaneye kaldırıldı.

'ÇOCUKLAR RUTİN OLARAK SİLAH TAŞIYOR'

Olaya ilişkin açıklama yapan Gualtieri, bireysel silahlanmanın önüne geçilmesi gerektiğini belirtti. Şerif Gualtieri, "14, 15 yaşlarındaki küçük çocuklar rutin olarak ateşli silah taşıyor ve gençler silah taşıdığında da sonuç bu oluyor. Olaylarla nasıl başa çıkacaklarını bilmiyorlar ve sonunda birbirlerini vuruyorlar" dedi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler florida silah noel hediye